Η Αλ Χιλάλ νίκησε 4-3 την Ίντερ Μαϊάμι σε φιλικό παιχνίδι στο Ριάντ. Σκόραραν Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Τρία 24ωρα πριν από το πολυαναμενόμενο φιλικό με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (ο Πορτογάλος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει λόγω ενός τραυματισμού στη γάμπα), σ’ ένα ματς που μπορεί να αποτελέσει το δικό τους «last dance», η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, ηττήθηκε από την Αλ Χιλάλ με 4-3 σε ένα σούπερ φιλικό που διεξήχθη στο Ριάντ.

Ο «pulga» είχε γκολ κι ασίστ, ο Λουίς Σουάρες σημείωσε το πρώτο (ανεπίσημο) τέρμα του με τον αμερικανικό σύλλογο, όμως οι Σαουδάραβες είχαν πολύ πιο πειστική εικόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Αλ Χιλάλ (στην οποία ανήκει ο τραυματίας εδώ και λίγους μήνες Νεϊμάρ), προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Μίτροβιτς (10’) και Αλ Χαμντάν (13’), ο οποίος πανηγύρισε το τέρμα του… α λα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ίντερ Μαϊάμι

Ο Σουάρες μείωσε στο 34’ σε 2-1, ενώ ο Μίκαελ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 44’. Το εύστοχο πέναλτι του Μέσι στο 54’ και η ασίστ του ένα λεπτό αργότερα (55’) στον Ρουίθ έφεραν τον αγώνα σε απόλυτη ισορροπία, για να διαμορφώσει το τελικό 4-3 ο Μάλκομ στο 88ο λεπτό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!