Η Μπαρτσελόνα έχει στο μυαλό της το απόλυτο «μπαμ» καθώς ο Ζοάν Λαπόρτα επιθυμεί την επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Την απόλυτη βόμβα ετοιμάζεται να ρίξει η Μπαρτσελόνα και ο Ζοάν Λαπόρτα. Την επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Μέσα στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί (Μουρίνιο, Τιάγκο Μότα, Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι, Λουίς Ενρίκε, Τόμας Τούχελ, Χάνσι Φλικ, Μίκελ Αρτέτα), ο «El Chiringuito» ήρθε να τονίσει πως στο μυαλό του Λαπόρτα είναι μόνο ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Εξάλλου ήταν αυτός που έφερε τον Καταλανό προπονητή στην Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά το 2008.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ εξηγούν πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει αρκετές δυσκολίες. Ωστόσο, ο El Chiringuito αναφέρει ότι ο Λαπόρτα πρώτα θα μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και μετέπειτα με τους υπόλοιπους υποψήφιους διαδόχους του Τσάβι.

Θυμίζουμε πως ο Γκουαρντιόλα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και λαμβάνει ετήσιο μισθό που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!