Πέντε γκολ στα δύο τελευταία του παιχνίδια με την ΑΕΚ έχει σημειώσει ο Εζεκιέλ Πόνσε - Τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε καταφέρει το ίδιο ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Πέντε γκολ στα δύο τελευταία του παιχνίδια με την ΑΕΚ έχει σημειώσει ο Εζεκιέλ Πόνσε. Μετά το χατ τρικ απέναντι στον Ατρόμητο την 19η αγωνιστική, βρήκε δύο φορές δίχτυα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε καταφέρει το ίδιο ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσος τον Απρίλιο του 2007 είχε σημειώσει χατ τρικ στη νίκη με 5-2 της ΑΕΚ επί του Αιγάλεω στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 15 Απριλίου 2007 και την ακριβώς επόμενη αγωνιστική βρήκε δύο φορές δίχτυα στην αναμέτρηση Ιωνικός – ΑΕΚ 2-5. Ο Πόνσε έχει σημειώσει πλέον 6 γκολ στα 14 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, ενώ στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ, το 2018-19 είχε 16 τέρματα σε 27 συμμετοχές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!