Ο Ότο Ρεχάγκελ σε δηλώσεις του τόνισε πως η Εθνική ομάδα μέχρι το 2004 δεν υπήρχε στο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε εκδήλωση στο κολέγιο «Deree» προς τιμήν του Ότο Ρεχάγκελ, του προπονητή που οδήγησε την εθνική Ελλάδας στον θρίαμβο του Euro 2004 στην Πορτογαλία.

«Έρχομαι πάντα στην Ελλάδα με ευχαρίστηση», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γερμανός προπονητής ποδοσφαίρου, που έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

«Πάντα με εντυπωσιάζει μετά από τόσα χρόνια που και τα νέα παιδιά ακόμα ενδιαφέρονται για εκείνη την επιτυχία και θέλουν να μας δούνε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πάντα συμβαίνει αυτό, όχι όταν συναντιόμαστε μόνο με τους (πρώην) παίκτες μου στην εθνική, γιατί είχαμε μία μοναδική επιτυχία», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Μέχρι τότε η Ελλάδα δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Και αυτό που εξέπληξε όλους ήταν η επιτυχία της Ελλάδας. Ήταν όλο κάτι το ιδιαίτερο.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι κερδίσαμε τον νεαρό Ρονάλντο με όλους τους σούπερ σταρ της Πορτογαλίας. Της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και αυτό εντυπωσίασε όλους τους ειδικούς».

Αποκάλυψε ότι θυμάται ακόμα τον εθνικό ύμνο που τραγούδησε, ενώ είπε και μια άλλη φράση στα ελληνικά που του έχει μείνει: «Όταν έχω τον απόλυτο έλεγχο, νιώθω αυτοπεποίθηση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!