Δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου.

Δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής forward τόνισε πως δεν είναι ώρα για δικαιολογίες και τώρα είναι η ώρα να τα δώσουν όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παπανικολάου:

«Να είμαστε ειλικρινείς, από την αρχή της χρονιάς έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές αλχημείες, με αδόκιμα σχήματα. Αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχει έρθει ο Μόουζες, ένα νέο παιδί, για να μας βοηθήσει, αλλά να τον βοηθήσουμε κι εμείς να νιώσει άνετα, να ενταχθεί στην ομάδα και να μας βοηθήσει και αυτός όσο πιο πολύ μπορεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία, οπότε τώρα δεν έχει νόημα ούτε να καθόμαστε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες, ούτε να κλαίμε την μοίρα μας για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Η ουσία είναι μέσα στο παρκέ και εκεί πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το πόσο επικίνδυνη είναι η Άλμπα:

«Κοιτάξτε, αν δείτε την EuroLeague φέτος, η Άλμπα τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κερδίσει την Μπαρτσελόνα και τον Ερυθρό Αστέρα. Μία ανταγωνιστική ομάδα δηλαδή και μία που είναι στις υψηλές θέσεις της λίγκας. Αυτό από μόνο του κάτι λέει.

Όπως είναι φέτος δομημένη η Ευρωλίγκα δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν, γιατί θα βρεθείς στην άσχημη πλευρά και δεν το θέλουμε αυτό. Δεν έχουμε περιθώριο να είμαστε χαλαροί και να θεωρούμε κάτι δεδομένο. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και πρέπει να διεκδικούμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!