Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Ο Γερμανός τεχνικός που οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στον θρίαμβο του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας ανέφερε πως «έρχομαι πάντα ευχάριστα στην Ελλάδα» ενώ για το «έπος» του 2004 και τι θυμάται από τότε, απάντησε ότι «αυτό που αιφνίδιασε του πάντες ήταν η επιτυχία της Ελλάδας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κερδίσαμε τον Ρονάλντο σε νεαρή ηλικία με όλους τους σούπερ σταρ, την Τσεχία, τη Γαλλία και αυτό εντυπωσίασε όλους τους ειδικούς» και πρόσθεσε:

«Το μυστικό ήταν ότι τοποθετήσαμε έτσι τους παίχτες ώστε να μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο. Όλη η στρατηγική μάς ήταν με βάση τις ικανότητες των παιχτών» ενώ για τον 19χρονο τότε Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε πει πως δεν είχε ενδιαφερθεί να μάθει την Εθνική Ελλάδος, αποκάλυψε πως έπιασε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και του είπε ότι «δεν σε ξέρει αλλά θα σε μάθει μετά το παιχνίδι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι θυμάται ακόμα τον εθνικό ύμνο τον οποίο και έψαλε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!