Η Μίλαν διέκοψε το δανεισμό του Ντιβόκ Οριγκί στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ανακοίνωσε την μεταγραφή του στους Λος Άντζελες FC.

Η Μίλαν διέκοψε το δανεισμό του Ντιβόκ Οριγκί στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο σύλλογος της Premier League συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα του Μιλάνου για την απόκτηση του Βέλγου φορ, δανεικού για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι στα 4.5 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του 28χρονου φορ, όχι όμως για να μείνει, αλλά για να παραχωρηθεί ξανά, με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά, στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι Λος Αντζελες FC πρόσφεραν στη Μίλαν έξι εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του, όπως αναφέρει σχετικά το «Sky Sports Italia».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!