Ο Κάιλ Γουόκερ μίλησε στην αγγλική Sun για την μεταγραφή του που ήταν κοντά στην Μπάγερν Μονάχου και τους λόγους που ήθελε να φύγει από το Νησί.

Ο Κάιλ Γουόκερ μίλησε στην αγγλική Sun για την μεταγραφή του που ήταν κοντά στην Μπάγερν Μονάχου και τους λόγους που ήθελε να φύγει από το Νησί καθώς έψαχνε τρόπο διαφυγής μετά το σκάνδαλο με το μωρό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πριν λίγο καιρό η σύζυγος του Κάιλ Γούοκερ, Άννι Κίλνερ, επιβεβαίωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν άντεχε άλλο τα συναισθηματικά σκάνδαλα του αγαπημένου της.

Οι δηλώσεις του Κάιλ Γουόκερ

«Προσπάθησα να δραπετεύσω. Δεν ήθελα να φύγω από τη Σίτι και δεν το έκανα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγω από την Αγγλία και τα Μέσα.

Ήξερα ότι το ρολόι χτυπούσε. Έφτασα πολύ κοντά στη μεταγραφή. Κάναμε συζητήσεις. Πήγαινα σε έναν μεγάλο σύλλογο, ένα τεράστιο κλαμπ. Αλλά τελικά δεν μπόρεσα να πάω.

Αν ήμουν στη Γερμανία και συνέβαινε αυτό, η Άννι θα έφευγε και θα έμενα στη Γερμανία μόνος μου. Δεν θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Πονάει αυτή τη στιγμή και στεναχωριέμαι, αλλά μπορώ να πάω στο σπίτι, να πάω τα παιδιά στο σχολείο και το παλικάρι μου στο ποδόσφαιρο»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!