Ο Λούκα Μπάνκι παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη αναφορικά με τον πρόγραμμα των αγώνων και την υγεία των παικτών.

Ο Λούκα Μπάνκι παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη αναφορικά με τον πρόγραμμα των αγώνων και την υγεία των παικτών.

Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας της Μπολόνια σχολίασε τις πολλές αναμετρήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, λόγω των εγχώριων και διεθνών διοργανώσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάνκι:

«Μεγάλωσα με κριτήρια που σχετίζονταν με την προετοιμασία, την αποκατάσταση, την ξεκούραση και τη διαχείριση της φυσικής κατάστασης με βάση τις περιόδους αγωνιστικής αιχμής. Αυτό το πρόγραμμα αγώνων “σκοτώνει” το παιχνίδι και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως συνέβη πριν με τον Μίκυ, ο οποίος υπέφερε από αρκετά σημαντικούς τραυματισμούς. Δεν μπορούμε να σηκώνουμε τους παίκτες και να τους πετάμε στο γήπεδο. Πρέπει να επιστρέψουν σε έναν ρυθμό που μόνο η προπόνηση μπορεί να προσφέρει για να ανακτήσει ο αθλητής την αυτοπεποίθησή του.

Μερικές φορές νομίζω ότι ζητάμε πάρα πολλά, ξεκινώντας από το πρόγραμμα αγώνων που ακολουθούν. Ολο αυτό γίνεται ολοένα και περισσότερο αφορμή για προβληματισμό, δεν ξέρω πόση προθυμία υπάρχει να ακουστεί αυτός ο προβληματισμός, αλλά η ασφάλεια και η υγεία των παικτών πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!