Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε σήμερα (29/1) αναστατωμένος για τις «πληροφορίες» ότι θα έφευγε για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, της οποίας ο προπονητής Τσάβι σχεδιάζει να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε σήμερα (29/1) αναστατωμένος για τις «πληροφορίες» ότι θα έφευγε για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, της οποίας ο προπονητής Τσάβι σχεδιάζει να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν.

«Αυτό που διαβάσατε χθες είναι εντελώς αναληθές. Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος γι’ αυτό», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους την παραμονή του αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ξέρω από πού προέρχεται. Δεν έχει πηγή, δεν έχει τίποτα. Και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάτε για προσωπικά πράγματα. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε (στην Άρσεναλ) και όλοι μοιραζόμαστε αυτή τη φιλοδοξία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέλουμε περισσότερα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι και ο σύλλογος θέλει άλλη μια ώθηση για να πάει σε άλλο επίπεδο. Έχουμε όλους μαζί για να το πετύχουμε», είπε

Ο Αρτέτα είπε επίσης ότι ελπίζεινα αγωνιστούν ο μέσος Ντέκλαν Ράις και ο αμυντικός Γκάμπριελ Μαγκαλάες. Και οι δύο παίκτες αποχώρησαν τραυματισμένοι κατά τη διάρκεια της εντός έδρας νίκης 5-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, με τον Γκάμπριελ να σκοράρει δύο φορές.

«Είχαμε κάποια προβλήματα στο τέλος του τελευταίου αγώνα, οπότε θα αξιολογήσουμε αυτούς τους παίκτες», είπε. «Ο Ράις είναι ένας από αυτούς τους παίκτες.

Έχει κάνει κάποια δουλειά, αλλά του έχει χάσει και κάποια δουλειά. Ελπίζω να είναι καλά. Ο Γκάμπριελ είναι άλλος.»

Η Άρσεναλ, που ήταν στην κορυφή τον Δεκέμβριο, έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς, πέντε πίσω από την κορυφαία Λίβερπουλ. Η Φόρεστ, που έχει κερδίσει δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, βρίσκεται στη 16η θέση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!