Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τσάβι, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η φημολογία, σχετικά με τον αντικαταστάτη του.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τσάβι, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η φημολογία, σχετικά με τον αντικαταστάτη του.

Για παράδειγμα, η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει ότι οι διοικούντες τον σύλλογο αναζητούν έναν έμπειρο προπονητή, ενώ η «Sport» επισημαίνει ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, το όνομα του οποίου είχε ήδη δημοσιευθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, καθώς και ο Ράφα Μάρκες, ο προπονητής της Β` ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός από αυτούς τους δύο πρώην παίκτες, υπάρχει ένας άλλος προπονητής ο οποίος ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ολλανδό προπονητή, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ, ο οποίος δεν εργάζεται μετά την αποχώρηση του από την Ρέϊντζερς, τον Νοέμβριο του 2022.

Παράλληλα γράφονται τα ονόματα του Ιμανόλ Αλγουασίλ, προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος αρέσεται στο επιθετικό παιχνίδι, τολυ προπονητή της Χιρόνα, Μίτσελ. Ενώ η «AS» προβάλλει… δειλά την περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ, διευκρινίζοντας ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζοάν Λαπόρτα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!