Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στα «ραντάρ» της Εθνικής Ιρλανδίας με τους Times να επιβεβαιώνουν τον εν λόγω ισχυρισμό.

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στα «ραντάρ» της Εθνικής Ιρλανδίας.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν οι Times επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον των Ιρλανδών για το νυν προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση του Στίβεν Κεν, η Εθνική ομάδα της Ιρλανδίας έχει μείνει χωρίς προπονητή.

Έτσι, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως δεν προχώρησαν οι συζήτησεις με τον Λι Κάρσλεϊ (ήταν στον πάγκο της Αγγλίας Κ21) και πως το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ εξακολουθεί να παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!