Ο Μιχάλης Λούντζης έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του και αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Λούντζης έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του και αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Basket League.

Συγκεκριμένα, ο Λούντζης είπε πως ο Παπανικολάου θα μπορούσε να παίξει ως σέντερ για την ομάδα του Πειραιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το ‘χει (σ.σ. ως σέντερ), είναι καλός. Εύκολη δεν είναι η προσαρμογή, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι και επίσης είναι θέμα θέλησης», ανέφερε ο γκάρντ του Ολυμπιακού.

«Το να πιέζεις στην άμυνα όποιον και να μαρκάρεις, να προσπαθείς, να παλεύεις, να βγεις από μπροστά να μην πάρει μια μπάλα, να τον κυνηγάς παντού και να παλεύεις για κάθε φάση και για κάθε διεκδικούμενη μπάλα, είναι θέμα θέλησης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!