Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», οι Αλγερινοί παράγοντες προσέγγισαν τον Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική - Υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ σύμφωνα με τους Γάλλους.

Οι διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας, βρίσκονται σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Τζαμέλ Μπελμαντί και στο πλαίσιο αυτό, επιχείρησαν το… αδύνατο. Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», οι Αλγερινοί παράγοντες προσέγγισαν τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κατάγεται από την συγκεκριμένη χώρα της Αφρικής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως είναι φυσικό, ο «Ζιζού» απάντησε αρνητικά, όπως έκανε και σε ανάλογες προτάσεις από την ομοσπονδία της Βραζιλίας και των ΗΠΑ, δεδομένου ότι προτεραιότητα του, είναι κάποια στιγμή στο μέλλον, ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας.

Υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Equipe», ο Ζινεντίν Ζιντάν θα μπορούσε να δελεαστεί από την ιδέα να αναλάβει έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ παρότι στο παρελθόν είχε απορρίψει την ιδέα να εργαστεί σε άλλα κλαμπ της Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μπορεί τα πρώτα ονόματα που προέκυψαν για την διαδοχή του να είναι ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, όμως οι Γάλλοι έρχονται να φέρουν στο προσκήνιο και το όνομα του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!