Ο σμολ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στους Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο σμολ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στους Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι είναι ο ικανότερος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει σε σχέση με το μπάσκετ», ανέφερε ο Κέβιν Ντουράντ σε δηλώσεις που έκανε στο “DallasBasketball.com” και πρόσθεσε:

«Οπότε, δεν παίζει ρόλο σε ποια ομάδα είναι. Μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα, είτε παίζει στην Team USA, είτε στο ΝΒΑ, είτε στους τελικούς του ΝΒΑ, είτε στα πλέι-οφ, είτε Streetball, είτε Rec Ball. Μπορεί να το κάνει με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να κάνει το παιχνίδι του παντού. Αυτή είναι μια πραγματική απόδειξη για το πόσο σπουδαίος είναι και το πόσο σκληρά δουλεύει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!