Ο superstar των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, κλήθηκε να σχολιάσε το περιστατικό που είχε με έναν φίλαθλο των Φοίνιξ Σανς.

Ο superstar των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό που είχε με έναν φίλαθλο των Φοίνιξ Σανς.

Να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια του ματς των Μάβερικς με τους Σανς, ο Ντόντσιτς ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν φίλαθλο που καθόταν στις μπροστινές θέσεις και ζήτησε από τον διαιτητή να τον αποβάλει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήμουν έτσι σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ ενοχλητικό όλο αυτό που συνέβαινε. Χάναμε, είχα γυρίσει τον αστράγαλό μου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και ήμουν αρκετά φορτισμένος. Πιθανότατα δεν θα έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Όταν είμαι λάθος, το παραδέχομαι. Δεν θα έπρεπε να είχα αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκα Ντόντσιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!