Το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καϊρου.

Ο τελικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καϊρου, ήταν μία… επανάληψη του τελικού στο Grand Prix της πόλης Ρούσε, στην Σλοβενία πριν από δυο εβδομάδες. Εξαιρετική για ακόμη μία φορά, η Αννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Με τις επιδόσεις τους στον προκριματικό οι Ελληνίδες αθλήτριες εξασφάλισαν το δικαίωμα στην προσπάθεια για διάκριση. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέλαβε την τέταρτη θέση με σκορ 577-16Χ, ενώ η Χριστίνα Μόσχη με 575-17Χ κατετάγη στην 7η θέση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον τελικό η Κορακάκη δεν άφησε σημαντικά περιθώρια στις αντιπαλους της. Τέθηκε από την αρχή επικεφαλής και διατήρησε την θέση της μέχρι τέλους και με σκορ 241,1 (σ.σ. όπως και στην Ρούσε) πήρε την νίκη και το χρυσό μετάλλιο.

Παράλληλα, αρχίζοντας από την έβδομη θέση της κατάταξης, η Χριστίνα Μόσχη έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και με σκορ 175,7 κατέλαβε την πέμπτη θέση της κατάταξης.

Η Κορακάκη αγωνίζεται ξανά αύριο Κυριακή (28/1) στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών (25μ. πυροβόλο).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!