Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Καρμέλο Άντονι, εξέφρασε την δική του άποψη για το θέμα του GOAT.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Καρμέλο Άντονι, εξέφρασε την δική του άποψη για το θέμα του GOAT.

Αφορμή για την τοποθέτηση του Καρμέλο ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του Κέβιν Ντουράντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Τη μισώ αυτή την μ@λ@κί@. Μισώ την κουβέντα για τον GOAT. Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ίσως ο πιο γνήσιος σκόρερ που έχουμε δει ποτέ σε αυτή τη λίγκα», ανέφερε ο Καρμέλο Άντονι μιλώντας στην εκπομπή “7pm in Brooklyn” και κατέληξε:

«Πώς γίνεται, λοιπόν, να μην τον βάζουν καν στην κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών; Ποια είναι τα κριτήρια για να θεωρηθείς GOAT; Είναι τα έξι δαχτυλίδια, αυτά είναι που μετρούν μόνο; Αν είναι αυτό το κριτήριο, τότε ο Μάικλ Τζόρνταν δεν είναι ο GOAT. O Μπιλ Ράσελ είναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!