Ο Τζέιμι Κάραχερ προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε πως ο Τσάμπι Αλόνσο πρέπει να είναι ο αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Λίγο μετά τη δημοσίευση της είδησης, ο κόουτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, ήταν υποψήφιος να διαδεχθεί τον Γερμανό στο Άνφιλντ. Ο 42χρονος αρνήθηκε να αποκλείσει μια επιστροφή στην αγγλική ομάδα και τώρα ο παλιός του συμπαίκτης, Τζέιμι Κάραχερ, καλεί τον σύλλογο να τον κάνει τον τεχνικό της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη στήλη του στην εφημερίδα «Telegraph», ο Τζέιμι Κάραχερ δήλωσε: «Ο Κλοπ δε χρειάστηκε ποτέ να μάθει πώς να συνδεθεί με την “ΚΟΠ”. Ήταν σαν να γεννήθηκε για να είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Τσάμπι Αλόνσο θεωρείται ήδη το φυσικός διάδοχος. Από την πρώτη μέρα, ήταν σαν να γεννήθηκε για να είναι ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Δεν είναι έκπληξη που τόσοι πολλοί απαιτούν την πρόσληψή του. Θα ήθελα πολύ να δοθεί η ευκαιρία στον Τσάμπι» και συμπλήρωσε:

«Συμπληρώνει όλα τα κουτιά ως πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ που γνωρίζει την ομάδα και την πόλη, λατρεύεται από τους οπαδούς και έχει δείξει ήδη στην Bundesliga ότι είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς νεαρούς προπονητές στον κόσμο. Η εμπειρία του ως παίκτης υπό τους μεγαλύτερους προπονητές της γενιάς του – Ράφα Μπενίτεζ, Ζοσέ Μουρίνιο, Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα – σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου πριν τον επιλέξει κάποια από τις κορυφαίες ομάδες. Δεν μπορείς ποτέ να διαλέξεις τη σωστή στιγμή για μια τέτοια ευκαιρία. Μπορεί να είναι τώρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!