Για την αποχώρηση του Κλοπ το ερχόμενο καλοκαίρι μίλησε ο αρχηγός της Λίβερπουλ Βιρτζιλ Φαν Ντάικ στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και ενδεχομένως από τους πάγκους ένα διάστημα, σόκαρε τους πάντες. Για το θέμα αυτό μίλησε ο αρχηγός των Reds, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Φαν Ντάικ

«Είναι μία απόφαση που δύσκολα αποδέχεσαι επειδή ο προπονητής σημαίνει τόσα πολλά για μας, για εμένα, για το σύλλογο και νομίζω για όλη την Premier League.

Πήρε όμως την απόφαση για εκείνον και την οικογένειά του. Θα ήταν πάντα δύσκολο όταν θα γινόταν».

«Η είδηση ήταν τεράστια για το ποδόσφαιρο αλλά ήταν και για εμάς μία μεγάλη ημέρα. Έχουμε όμως μεγάλους στόχους φέτος και αυτό το έχει τονίσει και ο προπονητής.

Για εμάς και προσωπικά για μένα, θέλω να διαβεβαιώσω πως όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε πολύ και αυτό ίσχυε από την αρχή της σεζόν και δεν αλλάζει.

Ίσως μάλιστα να μας δώσει μία έξτρα ώθηση για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ώστε να δώσουμε στον προπονητή, στο τελευταίο του κομμάτι στο σύλλογο, το καλύτερο διάστημα που είχε ποτέ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!