Ο παλαίμαχος φόργουορντ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, έκανε το δικό του σχόλιο για την απόλυση του Άντριαν Γκρίφιν από τους Μπακς.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, έκανε το δικό του σχόλιο για την απόλυση του Άντριαν Γκρίφιν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς. Μάλιστα, δεν δίστασε να επιρρίψει τις ανάλογες ευθύνες στους παίκτες της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νιώθω άσχημα για τον Άντριαν Γκρίφιν, διότι ήταν η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής. Οι παίκτες του τον απέλυσαν. Είναι 100% ευθύνη των παικτών. Ο προπονητής δεν μπορεί να σε κάνει να παίξεις άμυνα. Η άμυνα είναι το δυσκολότερο κομμάτι του μπάσκετ και είναι μόνο δικό σου θέμα», ανέφερε ο Μπάρκλεϊ στην εκπομπή του δικτύου ΤΝΤ, “Inside the NBA” και πρόσθεσε:

«Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι προσπάθησε να τους βάλει να παίξουν καλύτερη άμυνα. Μιλάμε γι’ αυτό εδώ και δύο μήνες. Είναι πιθανότατα η χειρότερη ομάδα στην άμυνα. Δεν έχουν καθόλου αθλητικότητα στην περίμετρο, εκτός του Γιάννη. Είναι αργοί. Ο προπονητής δεν μπορεί να σε κάνει να αμυνθείς. Είναι δικό σου θέμα υπερηφάνειας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!