Το στατιστικό που πρόκειται να μείνει στην ιστορία του FA Cup είναι πως η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 38-2 τελικές υπέρ της Ίπσουιτς.

Μεγάλη έκπληξη στη φάση των «32» του FA Cup. Η Ίπσουιτς μπορεί να πηγαίνει με σπασμένα τα φρένα στη Championship και να είναι στη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο στη Premier League, όμως η πορεία της στο Κύπελλο Αγγλίας σταμάτησε από ομάδα 6ης κατηγορίας. Ο λόγος για τη Μέιντστοουν, η οποία νίκησε τους Tractor Boys στο «σπίτι» τους με 2-1 και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

H Ίπσουιτς δεν κατάφερε να βρει πάνω από ένα γκολ ενώ επιχείρησε 38 τελικές εκ των οποίωνς οι 13 ήταν προς την εστία! Με βάση τη στατιστική ο δείκτης των xGoals ήταν 3.58-0.85, όμως ο φωτεινός πίνακας έδειξε 1-2.

Η Μέιντστοουν η πρώτη ομάδα 6ης κατηγορίας που έφτασε στον 5ο γύρο του FA Cup μετά τη σεζόν 1977/78 και οι φίλοι της ομάδας το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!