Η χρονιά δεν εξελίσσεται ιδανικά για την Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Η χρονιά δεν εξελίσσεται ιδανικά για την Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη στήριξη που του έχει η διοίκηση παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσάβι:

«Είμαι ήρεμος για το μέλλον μου. Βρίσκομαι σε αυτή τη θέση εδώ και 2,5 χρόνια και μου έχει μείνει λίγος χρόνος ακόμη. Ο Πεπ ήταν εδώ για 4 χρόνια, ο Λουίς Ενρίκε για 3.

Θα έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να φύγω, μείνετε ήσυχοι.. Το διοικητικό συμβούλιο μού λέει να ξεχάσω τα περί αποχώρησης.

Είναι χαρούμενοι με το πρότζεκτ, επίσης ο πρόεδρος είναι υπερήφανος και έχουμε μιλήσει ήδη για τη νέα σεζόν με τον Ντέκο. Οι φήμες για το μέλλον μου υπάρχουν από τον περασμένο Αύγουστο και παραμένω εδώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!