Νέες απώλειες θα έχει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που έρχεται για το «τριφύλλι» στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Νέες απώλειες θα έχει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που έρχεται για το «τριφύλλι» στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σύμφωνα με την ανάρτηση του γραφείου μάνατζερ στο Instagram των Βέρμπιτς και Σπόραρ, οι δύο Σλοβένοι θα μπουν στα «πιτς» για ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανάρτηση

Σε αυτή λοιπόν αναφέρει: «Έχουμε καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι πως ο Βέρμπιτς και ο Σπόραρ θα είναι εκτός για 2-3 εβδομάδες. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Τα καλά είναι είναι πως ο Τσέριν επέστρεψε στις προπονήσεις και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε ξανά στην βασική εντεκάδα του Παναθηναϊκού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!