Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα βρεθεί για 20η φορά σε All-Star Game σε ηλικία 39 ετών και θα ξεπεράσει τον σπουδαίο Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Ακόμα ένα παράσημο πρόσθεσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην μυθική καριέρα του στον μαγικό κόσμο του NBA. Ο Βασιλιάς θα είναι ο αρχηγός της Δύσης στο All Star Game της Ιντιανάπολις, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο captain της Ανατολής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αυτόν τον τρόπο ο σταρ των Λέικερς θα βρεθεί για 20η φορά στην καριέρα του σε All Star Game και θα γράψει ιστορία. Θα φτάσει τις 20 συμμετοχές στην γιορτή των κορυφαίων και θα ξεπεράσει τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ. Όλα αυτά ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι σε ηλικία 39 ετών αλλά συνεχίζει να ομορφαίνει το άθλημα. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!