Ο Λεμπρόν Τζέιμς άφησε το δικό του μήνυμα με αφορμή την επερχόμενη αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ.

Ο αντίκτυπος της απόφασης του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει απ’ τον πάγκο της Λίβερπουλ στο φινάλε της εφετινής σεζόν, πέρασε γρήγορα (και) στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου ο Γερμανός τεχνικός είχε κι έχει έναν πολύ μεγάλο «θαυμαστή»: Τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς και «μύθος» του NBA είναι φανατικός φίλος των «reds», αλλά και μικρομέτοχος της ομάδας, καθώς έχει αγοράσει εδώ και λίγα χρόνια ένα μετοχικό μερίδιο του αγγλικού κλαμπ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με το που γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Κλοπ, λίγες ώρες πριν ο Γερμανός τεχνικός παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τους λόγους της αποχώρησής του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέβασε ένα προσωπικό μήνυμα στα social media, ευχαριστώντας από καρδιάς τον προπονητή της Λίβερπουλ.

«Ευχαριστώ για όλα. Είσαι ένας απίστευτος προπονητής, δε θα ξεχαστείς ποτέ και πιο σημαντικό You ‘ll never walk Alone. Θα μας λείψεις», έγραψε ο «βασιλιάς» για τον Κλοπ, δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!