Η Ιντερ Μαϊάμι ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες και κινείται για την απόκτηση και του Φιλίπε Κουτίνιο.

Η Ιντερ Μαϊάμι ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες και κινείται για την απόκτηση και του Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος παίζει δανεικός από την Αστον Βίλα στην Αλ Ντουχαϊλ στο Κατάρ και θέλει να φύγει από τη χώρα του Κόλπου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Βραζιλιάνος μέσος είναι σ’ επαφές με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για να συναντήσει στην ομάδα των ΗΠΑ τους πρώην στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Αλμπα.

«Σίγουρα θέλω να παίξω ξανά με τον Λίο, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες», τόνισε σχετικά ο 31χρονος άσος. Το σίγουρο είναι πως αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή και του Κουτίνιο στην Ίντερ Μαϊάμι θα μιλάμε για μία ομάδα-αποκάλυψη που θα κάνουν ουρές να την παρακολουθήσουν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!