Τα «σφυριά» γνωστοποίησαν το πρωί της Παρασκευής την οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του Κάλβιν Φίλιπς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στη Γουέστ Χαμ και με τη βούλα ο Κάλβιν Φίλιπς. Ο Άγγλος χαφ έψαχνε μήνες τώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τελικά τον βρήκε στο Λονδίνο όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα «σφυριά» γνωστοποίησαν το πρωί της Παρασκευής την οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του Άγγλου χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Λονδρέζοι μάλιστα θα καλύψουν στο 100% τον μισθό του Φίλιπς μέχρι το τέλος της σεζόν. Ένας μισθός που φτάνει τις 160.000 λίρες την εβδομάδα! Κάλβιν Φίλιπς

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να τοποθετήσει στη συμφωνία και οψιόν αγοράς, τελικά δεν τα κατάφερε καθώς η Σίτι δεν δέχτηκε να διαπραγματευτεί για τον συγκεκριμένο όρο, ευελπιστώντας να τον παραχωρήσουν σε καλή τιμή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!