Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Κώστας Τσαρτσαρής, μίλησε στο “Slam Dunk” και έκανε ενδιαφέροντα σχόλια για τον φετινό Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Κώστας Τσαρτσαρής, μίλησε στο “Slam Dunk” και έκανε ενδιαφέροντα σχόλια για τον φετινό Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έχει δύο φυγές πολύ σημαντικές. Ο Σλούκας στη δημιουργία, στο σκοράρισμα και ως προσωπικότητα και ο Βεζένκοβ, ο περσινός MVP της Euroleague. Ο Βεζένκοβ ώς ένα σημείο αντικαταστάθηκε, από τον Πίτερς, που κάνει καλό πρωτάθλημα, ο Σλούκας όμως δεν αντικαταστάθηκε. Φυσικά πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση και τους τραυματισμούς. Είναι από τις πιο άτυχες ομάδες φέτος με τους τραυματισμούς», ανέφερε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία. Το λέγαμε και για τον Παναθηναϊκό. Είναι ομάδες που εξελίσσονται μέσα στη σεζόν. Πολλά μπορούν να αλλάξουν στη πορεία και προς το θετικό και προς το αρνητικό, αλλά εγώ βλέπω και τις δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να πάνε μόνο προς το θετικό», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!