Ο Σάσα Ίλιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ατρομήτου, ωστόσο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί.

Ο Σάσα Ίλιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ατρομήτου, ωστόσο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Ίλιτς:

Για το ματς:

«Πρώτα απ’ όλα, είχαμε μια τεράστια ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά σήμερα οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, έδωσαν πάνω από το 100%. Έδωσαν μάχες για κάθε μπάλα και κατοχή. Σε μικρές λεπτομέρειες τα πήγαμε καλά και πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το ότι η ομάδα δεν μπήκε καλά αλλά ισορρόπησε στη συνέχεια:

«Δεν μπήκαμε καλά, είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 25′ αρχίσαμε να παίζουμε απλά και βελτιωθήκαμε. Όταν το κάναμε είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο ωραία γκολ. Είχαμε μια καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε τρεις ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες χρειάζεσαι και τύχη».

Για το αν μετά τον στόχο της εξάδας έχει πλέον ως στόχο και την πρόκριση στα ημιτελικά:

«Παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε πρώτα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Σίγουρα είναι φιλοδοξία μας, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει ως ακόμα το φαβορί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!