Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δήλωσε ότι παραξενεύτηκε που έπαιξε ο ύμνος μετά το πέναλτι, ενώ ήταν σίγουρος ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δήλωσε ότι παραξενεύτηκε που έπαιξε ο ύμνος μετά το πέναλτι, ενώ ήταν σίγουρος ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας:

«Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο. Είχα την μπάλα στα χέρια μου, ήμουν σίγουρος ότι δεν πέρασε. Είναι μια φάση, παλέψαμε όλα τα παιδιά μαζί σε 100 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη για σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το πώς το έπιασε:

«Έκανα μια κίνηση να φύγω προς την άλλη μεριά, κράτησα το σώμα μου όρθιο και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μετά έτρεξε για να σώσω τη φάση, ο Ιωαννίδης είχε το πλεονέκτημα. Είμαι χαρούμενος που αποσόβησα και τη φάση μετά και φυσικά για τη νίκη».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις:

«Από ότι φάνηκε σήμερα ναι. Είχαμε ένα ροτέισον, έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούν να σταθούν. Σίγουρα είναι σημαντικό και το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Αστέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε κάτι καλό στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!