Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Νταβίντ Κάρμο και όλα είναι προγραμματισμένα προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί και τυπικά στα «ερυθρόλευκα».

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Νταβίντ Κάρμο και όλα είναι προγραμματισμένα προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί και τυπικά στα «ερυθρόλευκα». Αυτά αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενώ παρουσιάζει τα οικονομικά στοιχεία του deal.

Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει στην Πόρτο 250.000 ευρώ «ενοίκιο», ενώ υπάρχει και μπόνους επιπλέον 250.000 ευρώ, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα. Επιπλέον, στην συμφωνία έχει τοποθετηθεί και οψιόν ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 24χρονος στόπερ της Πόρτο βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Πειραιωτών και τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από τους ερυθρόλευκους.

Με τη φανέλα των «Δράκων» συνολικά από το καλοκαίρι του 2022 μετράει 27 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νταβίντ Κάρμο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!