Ο Νταβίντ Κάρμο, στις δηλώσεις του κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα».

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 21:00 της Πέμπτης (25/1) ο Νταβίντ Κάρμο, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες του εξάμηνου δανεισμού του από την Πόρτο στον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος στόπερ ήταν ο «εκλεκτός» του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη θέση του βασικού στόπερ, καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και στην Μπράγκα κι ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με τους «δράκους» για να τον κάνει δικό του για τους επόμενους 6 μήνες, πληρώνοντας «ενοίκιο» 250.000 ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα αντίστοιχο ποσό θα πληρωθεί σαν μπόνους εάν οι Πειραιώτες καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ενώ στο deal των δύο πλευρών έχει συμπεριληφθεί κι οψιόν αγοράς ύψους 18 εκατ. ευρώ.

Ο Κάρμο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή (26/1) και θα υπογράψει, όντας η 6η «χειμερινή», μεταγραφική προσθήκη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταβίντ Κάρμο κατά την άφιξή του στην Ελλάδα:

Για το πώς αισθάνεται:

«Ήταν ανακουφιστικό, ήθελα πραγματικά να έρθω και να εκπροσωπήσω αυτή την ομάδα. Όλα είναι σε σωστό δρόμο και ανυπομονώ να παίξω και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό».

Ποιος ήταν ο λόγος που ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό, παρά τις προσφορές άλλων ομάδων:

«Ένιωθα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, ήταν σημαντικό για μένα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον τρόπο που με ήθελαν, παίζοντας καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!