Οι προσθαφαιρέσεις προπονητών στους Μιλγουόκι Μπακς κοστίζουν ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα θα κοστίσουν ακριβά καθώς μέχρι το τέλος της σεζόν θα πληρώνουν τρεις προπονητές!

Οι προσθαφαιρέσεις προπονητών στους Μιλγουόκι Μπακς κοστίζουν ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα θα κοστίσουν ακριβά καθώς μέχρι το τέλος της σεζόν θα πληρώνουν τρεις προπονητές. Ναι καλά διαβάσατε τρεις προπονητές!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα «Ελάφια» θα βάλουν βαθιά τα χέρια στις τσέπες για το συμβόλαιο το Ντοκ Ρίβερς, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Στους Σέλτικς λάμβανε περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, στους Κλίπερς το ποσό έφτασε στα 11 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στους Σίξερς η αμοιβή του ήταν στα 8 εκατομμύρια! Όλα αυτά ετησίως.

Επειδή τόσο ο Άντριαν Γκρίφιν αλλά και ο Μάικ Μπούντενχολζερ απολύθηκαν από το front office των Μπακς θα λάβουν κανονικά το μερίδιό τους σαν να είναι μέλη της ομάδας. Ο Μπούντενχολζερ είχε συμφωνία μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, ο Γκρίφιν συμφώνησε σε πολυετές συμβόλαιο, έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!