Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ συμφώνησε και τον επόμενο μήνα θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ συμφώνησε και τον επόμενο μήνα θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι από τις βασικές επιλογές του Ερικ Τεν Χαγκ για τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Νιούκαστλ προσέγγισε τη Γιουνάιτεντ για τον 27χρονο Σκωτσέζο διεθνή μέσο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η ομάδα του Μάντσεστερ δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα τού πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο ΜακΤόμινεϊ προέρχεται από τις ακαδημίες της αγγλικής ομάδας και έχει πραγματοποιήσει 162 συμμετοχές, έχοντας και 17 γκολ στο ενεργητικό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!