To step up των Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν ώθηση, αλλά όχι αυτή που απαιτούνταν ώστε ο Παναθηναϊκός να φύγει με το «διπλό».

To step up των Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν ώθηση, αλλά όχι την απαιτούμενη για να καλυφθεί το κενό του Κέντρικ Ναν (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγκώνα και δεν επέστρεψε) και ο Παναθηναϊκός είδε το νικηφόρο σερί του (4-0) να ολοκληρώνεται στο «ουδέτερο» Βελιγράδι. Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός AKTOR

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 90-75 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 23η αγωνιστική της Euroleague, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 14-9 και να αποκτούν «συγκάτοικο» στην τέταρτη θέση τη Φενερμπαχτσέ. Στον αντίποδα, οι Ισραηλινοί ανέβηκαν στο 13-10 και συνεχίζουν το «κυνήγι» της εξάδας. Παράλληλα, η ομάδα του Όντεντ Κάτας έγραψε το 2/2 εφέτος απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα υπερτερεί του «τριφυλλιού» σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με τον Κέντρικ Ναν να χάνει όλο το δεύτερο ημίχρονο, λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα, ο Παναθηναϊκός είδε τον Κώστα Αντετοκούνμπο να βγάζει ενέργεια σε άμυνα και επίθεση στην τρίτη περίοδο και να μαζεύει τη διαφορά, τη στιγμή που ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με career high σε πόντους (17π.) πάλευε για την υπέρβαση. Ωστόσο, η «πράσινη» άμυνα δεν ακολούθησε και ο Παναθηναϊκός «έπεσε» με το βαρύ 90-75.

Όσο έμεινε στο παρκέ ο Ναν, πριν προσθέσει το όνομά του δίπλα στους απόντες Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόσα, Λευτέρη Μαντζούκα και Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι, μέτρησε 13 πόντους, όσους είχαν απόψε και οι Τζέριαν Γκραντ και Ντίνος Μήτογλου.

Από την Μακάμπι έλαμψε ο Ουέιντ Μπάλντγουϊν με 22 πόντους και 8 ασίστ, ενώ από 14 πρόσθεσαν οι Λορέντζο Μπράουν, Τζος Νέμπο και Μπόνζι Κόλσον.

Τα highlights του αγώνα

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 43-36, 62-59, 90-75 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός AKTOR
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λοτερμόσερ, Νίκολοτς, Πέτεκ Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός AKTOR

Οι συνθέσεις

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Όντεντ Κάτας): Γουέμπ 4, Μπράουν 14 (1), Μπάλντουιν 22 (2), Μένκο, Σόρκιν, ΝτιΜπαρτολομέο 3, Ριβέρο 4, Νίμπο 14, Μπλατ 6 (2), Κόλσον 14 (2).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης 17 (3), Παπαπέτρου 2, Γκραντ 13 (2), Ναν 13 (1), Λεσόρ 4, Αντετοκούνμπο 8, Γκριγκόνις 5 (1), Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου 13 (2).

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!