Μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας στο Copa Africa, ο Ινιάκι Γουίλιαμς ταξίδεψε αμέσως για να ενισχύσει την Αθλέτικ Μπιλπάο και με γκολ του έκρινε τον προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα χάρισαν μια μοναδική παράσταση για τον προημτελικό του Copa Del Rey που ολοκληρώθηκε στην παράταση με θριαμβευτές τους Βάσκους (4-2).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην αναμέτρηση ξεχώρισε ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος αξίδεψε 12 ώρες και… πέταξε εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Τσάβι. Ο ίδιος συμμετείχε με την αποστολή της Γκάνας στο Copa Africa και αμέσως μετά τον αποκλεισμό των «Black Stars», επέστρεψε στην Ισπανία με σκοπό τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον κρίσιμο προημιτελικό.

Δεν ξεκίνησε βασικός αλλά καθόρισε το αποτέλεσμα. Μπήκε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό και στο 105+2 της παράτασης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας έτσι και πάλι το προβάδισμα στην Αθλέτικ (3-2).

«Ειλικρινά θα ήθελα να πάω να πιώ 1-2 μπύρες με τα παιδιά, αλλά είμαι ξεθεωμένος, θα πάω κατευθείαν στο σπίτι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ινιάκι Γουίλιαμς μετά τη λήξη του ματς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!