Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνεργασία με την ΝΙΚΕ ετοίμασε ένα νέο παπούτσι με πρωταγωνιστή τον αδερφό του, Θανάση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνεργασία με την ΝΙΚΕ ετοίμασε ένα νέο παπούτσι που φέρει την υπογραφή του, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο αδερφός του, Θανάσης.

Όπως έγινε γνωστό, η αμερικανική εταιρία αθλητικών ειδών αναμένεται να παρουσιάσει το Nike Immortality 3 “Thanks for Sharing” στις 16 Φεβρουαρίου, ενόψει του φετινού All-Star Game.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παπούτσι θα είναι λευκό με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ μπροστά αλλά και πίσω θα έχει ειδική αφιέρωση στον Θανάση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφιερώνει παπούτσια στον αδερφό του αφού είχε γράψει το όνομα του Θανάση στα παπούτσια με τα οποία είχε αγωνιστεί στο All-Star Game το 2019.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!