Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως άσκησε βέτο ως προς την προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Μιλγουόκι Μπακς από τον Νικ Νερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως άσκησε βέτο ως προς την προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Μιλγουόκι Μπακς από τον Νικ Νερς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Νικ Νερς ήταν μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς μετά τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των περσινών πλέι-οφ. Όμως οι πηγές μου αναφέρουν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε οι Μπακς να πάνε σε μια διαφορετική κατεύθυνση και έτσι αποφάσισαν να προσλάβουν τον Γκρίφιν», ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο έμπειρος δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν.

Τα «ελάφια» δεν κάνουν την καλύτερη δυνατή χρονιά αφού παρά το γεγονός ότι είναι στην 2η θέση στην περιφέρεια πίσω μόνο από τους Σέλτικς, η αμυντική τους λειτουργία είναι χειρότερη από πέρυσι, κάτι που πλήρωσε με την θέση του ο Γκρίφιν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!