Η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως θα ακυρώσει περίπου 15 εισιτήρια για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) έκανε γνωστό πως θα ακυρώσει περίπου 15 εισιτήρια για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς οι κάτοχοι τους «εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΟΚ είχε τονίσει πως διατηρούσε το συγκεκριμένο δικαίωμα εφόσον στον έλεγχο που γινόταν από την αστυνομία κάποιος φίλαθλος-κάτοχος έχει εμπλακεί σε υπόθεση αθλητικής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Η κίνηση των εισιτηρίων για το Final 8 του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18/2 στο Ηράκλειο είναι έντονη, ειδικά για τον τελικό μάλιστα έχουν απομείνει ελάχιστα, όπως έντονος και αναλυτικός είναι και ο έλεγχος στοιχείων από την Αστυνομία όλων όσοι αγοράζουν εισιτήρια, όπως είχε ανακοινωθεί από την ημέρα έναρξης της διάθεσής τους.

Η ΕΟΚ έχει ήδη λάβει γνώση ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει περίπου 15 κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα ακυρωθούν και η Αστυνομία έχει διαβιβάσει τα στοιχεία στην Εισαγγελία.

Όπως έχει γίνει σαφές, για οποιονδήποτε εμπλακεί σε περιστατικά βίας στο Ηράκλειο, θα ακολουθείται η διαδικασία του Αυτόφωρου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!