Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως θέλει να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως όλα δείχνουν δεν σηκώνει κουβέντα επ' αυτού.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εδώ και χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όχι μόνο της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και του κόσμου. Ο Γάλλος… σκορπάει φόβο στις αντίπαλες ομάδες και φυσικά αρκετοί σύλλογοι θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Ο Εμπαπέ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του. Έτσι, είναι ελεύθερος να διαλέξει την επόμενη ομάδα του για το καλοκαίρι.

Η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να ακούγονται έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ έχουν γίνει και κάποιες αναφορές στο όνομα της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το μεγάλο φαβορί για την υπογραφή του Κιλιάν Μπαπέ ήταν και παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι. Η «Βασίλισσα»… φλερτάρει καιρό με τον Γάλλο και φαίνεται πως το καλοκαίρι θα καταφέρει επιτέλους να τον αποκτήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, το «SPORTBILD» αναφέρει πως ο Εμπαπέ αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και το καλοκαίρι θα ανήκει στην ισπανική ομάδα. Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκάλυψε και το ποσό που θα λάβει ο Γάλλος αστέρας από τον σύλλογο. Από τη μεταγραφή του θα μπορούσε να λάβει 125 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους τη σεζόν, με συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Αυτό σημαίνει πως ο Εμπαπέ θα πάρει 400 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον από τη Ρεάλ.

Η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να συνιστά μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όχι μόνο ως προς το αθλητικό κομμάτι αλλά και ως προς το οικονομικό μέρος. Σίγουρα, αν ολοκληρωθεί, η Ρεάλ θα έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο άθλημα και ο μοναδικός στόχος θα είναι η κυριαρχία σε Ισπανία και Ευρώπη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!