Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν, τον προπονητή που ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν, τον προπονητή που ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο τους.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη επί των Καβαλίερς στο πρώτο τους ματς στην μετά-Γκρίφιν εποχή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι σκληρό. Χτίζεις μία σχέση με ανθρώπους και ξαφνικά, μπουμ, δεν είναι εδώ. Για έναν κόουτς όπως ο Γκριφ, νομίζω από την πρώτη ημέρα, τα πάντα ήταν γύρω από την ενότητα. Πάντα οδηγούσε αυτό το σύνολο προς αυτή την κατεύθυνση, την οποία θέσαμε από την πρώτη στιγμή», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Το να μην βρίσκεται εδώ μαζί μας πονάει, είμαστε άνθρωποι. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε ένα στόχο στο μυαλό μας, ο οποίος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να γίνουμε. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι από το γκρουπ των ιδιοκτητών, από το front office, από τους εαυτούς μας, να γίνουμε τρανοί και αυτή είναι η δουλειά στο ΝΒΑ. Βρέθηκα σε μία ίδια κατάσταση στο παρελθόν. Ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα, Πρέπει να κοιτάζω μπροστά. Σήμερα ο Τζο Προύντι είναι ο προπονητής μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!