Ο Ότο Ρεχάγκελ παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης σε Ουγγρικό Μέσο και φυσικά θυμήθηκε το αλησμόνητο Euro 2004.

Ο Ότο Ρεχάγκελ παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε Ουγγρικό Μέσο και φυσικά θυμήθηκε το αλησμόνητο Euro 2004.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχαν οι Έλληνες παίκτες σε εκείνη την διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρεχάγκελ:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έπαιρναν στα σοβαρά, μας περιφρονούσαν. Όταν κερδίζαμε συνεχόμενα ματς, οι αντίπαλοί μας πίστευαν ”ήταν μια χαρά, τους βγήκε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν κερδίζουν πολλές φορές, δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτούς, να μελετάς το παιχνίδι τους, να προετοιμάζεσαι διεξοδικά για αυτούς”.

Έτσι είπα στους παίκτες μου: μέχρι να καταλάβουν το μαχητικό μας στυλ, το τουρνουά θα έχει τελειώσει. 

Και έτσι έγινε. Όταν έμαθαν να μας παίρνουν στα σοβαρά, είχαμε ήδη κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι Πορτογάλοι ήξεραν ακριβώς τι παίζαμε, καθώς αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον όχι μόνο στον τελικό, αλλά και στον εναρκτήριο αγώνα. Επέκριναν την αμυντική μας τακτική, αλλά γιατί δεν έκαναν κάτι για να την αντιμετωπίσουν στο δεύτερο παιχνίδι; Είχαν περίπου είκοσι μέρες για να το κάνουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!