Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έκανε και αυτός με τη σειρά του δηλώσεις για την επερχμόμενη αναμέτρηση με τη Μακάμπι.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έκανε και αυτός με τη σειρά του δηλώσεις για την επερχμόμενη αναμέτρηση με τη Μακάμπι.

Συγκεκριμένα, όπως ο Αταμάν έτσι και ο νεαρός guard επισήμανε πως η νίκη του Ολυμπιακού θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καλαϊτζάκης:

«Τους τελευταίους έναν-δύο μήνες παίζουμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ και πλησιάζουμε στο πικ μας, σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν νομίζω ότι έχουμε παίξει από την αρχή της σεζόν πλήρεις. Όταν παίζεις τέτοια ματς όπως αυτά με τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είσαι με μόλις πέντε ή έξι παίκτες διαθέσιμους, πρέπει να κερδίσεις.

Όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των αγώνων. Θεωρώ πως αυτή η νίκη θα μας δώσει ένα boost για τη συνέχεια, καθώς όπως προανέφερα παίζουμε ήδη πάρα πολύ καλά. Είμαστε σε καλή φόρμα, είμαστε χαρούμενοι αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη τόσο με τους αγώνες της Euroleague, όσο και με το Final 8 του Κυπέλλου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!