Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο γερμανικό Kicker και αποκάλυψε πως υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο γερμανικό Kicker και αποκάλυψε πως υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο μέσος του Άρη μίλησε για την πορεία του στην Ελλάδα, την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο αλλά και για τη κίνηση που είχε κάνει η Ένωση να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταρίντα:

«Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μας δεν ήθελε να αποδεχτεί τους όρους. Μετά από δύο ή τρεις ημέρες, το θέμα διευθετήθηκε, με ρώτησαν και συμφώνησα με την απόφαση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η οικογένειά μου και εγώ αισθανόμαστε πολύ άνετα εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη για να ζεις.

Μπήκα καλά στην ομάδα από την αρχή. Λειτούργησε αμέσως. Ήμουν έκπληκτος που όλα λειτουργούσαν τόσο καλά. Ο σύλλογος είχε τεράστια εμπιστοσύνη σε μένα και μπορούσα να παίξω ελεύθερα. Γενικά το παιχνίδι παίζεται πιο επιθετικά και με λιγότερες τακτικές. Όλα αυτά μάλλον με ωφέλησαν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!