Κλήση σε απολογία έλαβε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ.

Κλήση σε απολογία έλαβε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκαν σε απολογία, ενώ εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων. Αφορά σε κατηγορία για δυσφήμηση του μπάσκετ με δημόσιες τοποθετήσεις, η οποία επεκτείνεται και σε αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ κάλεσε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία για δυσφήμηση του αθλήματος. Όλα αυτά μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις (ανακοίνωση) των «πρασίνων» για το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan Basket League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!