Ο σοβαρός τραυματισμός του Κρις Κιόζα στο γόνατο υποχρέωσε την Μπασκόνια ν' αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, τον οποίον βρήκε στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κρις Κιόζα στο γόνατο υποχρέωσε την Μπασκόνια ν’ αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, τον οποίον βρήκε στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο 34χρονος Αμερικανός είναι κάτοχος διαβατηρίου της Βόρειας Μακεδονίας. Φέτος αγωνιζόταν στην Μετροπολιτάν, την πρώην ομάδα του Ουεμπανιάμα, στη Γαλλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Θίοντορ έχει εμπειρία μίας σεζόν στη Euroleague και συγκεκριμένα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, όταν φόρεσε τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Η εισήγηση απόκτησής του… ανήκει στον τεχνικό των Βάσκων, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καθώς είχε συνεργαστεί με τον Τζόρνταν Θίοντορ στην τουρκική Μπεσίκτας τη σεζόν 2018-19. Η Μπασκόνια ανακοίνωσε την απόκτησή του τονίζοντας πως ο Τζόρνταν Θίοντορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2023-24).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!