Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει τις επενδύσεις για το μέλλον και ολοκλήρωσε τις επαφές για τη μεταγραφής και του Ασάν Ουεντραόγκο.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει τις επενδύσεις για το μέλλον και μετά την απόκτηση του 17χρονου Νέστορ Ιρανκούντα, ολοκλήρωσε τις επαφές για τη μεταγραφής και του συνομήλικου του Ασάν Ουεντραόγκο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νεαρός Γερμανός μέσος αγωνίζεται στη Σάλκε και η ομάδα της Βαυαρίας πρόσφερε 18 εκατ. ευρώ και θα πάρει τα δικαιώματα του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ασάν Ουεντραόγκο είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γερμανίας και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, έχοντας συμφωνήσει με τη Μπάγερν Μονάχου πρόταση σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!