Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα από την διοίκηση της Ρόμα και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης «ποδοσφαιρικής στέγης» του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα από την διοίκηση της Ρόμα και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης «ποδοσφαιρικής στέγης» του. Ο «Special One» βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων του Κόλπου, αλλά και ευρωπαϊκών, όπως η Νάπολι.

«Οι τίτλοι που έχει κερδίσει μιλούν για αυτόν, δεν είναι ένας οποιοσδήποτε προπονητής. Είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής, θα έχει πάντα τις ευκαιρίες του και δεν θα έχει ποτέ προβλήματα να βρει έναν νέο σύλλογο», εξήγησε ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο διάσημος μάνατζερ πρόσθεσε ότι ο Μουρίνιο αρνήθηκε πρόσφατα να εργασθεί στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος της θητείας του στην Ρόμα: «Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να πάει στην Σαουδική Αραβία. Επέλεξε να μην πάει γιατί ήθελε να μείνει στον πάγκο της Ρόμα».

Προς το παρόν, ο εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Βαρκελώνη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!