O Κένι Ουίλιαμς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Περιστερίου με την Χάποελ Χολόν και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να υλοποιήσει το πλάνο της.

O Κένι Ουίλιαμς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Περιστερίου με την Χάποελ Χολόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του ξέρουν καλά ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, απέναντι στην ισραηλινή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Θέλουμε να παρουσιαστούμε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι από νωρίς και να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και να συνεχίσουμε τη θετική δυναμική που έχουμε χτίσει ως ομάδα για να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο Κένι Ουίλιαμς, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Και συμπλήρωσε:

«Είναι μια σκληρή ομάδα και θα είναι μια μάχη που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά, προκειμένου να παλέψουμε για 40 λεπτά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!